Ο παρουσιαστής Mark Dolan άναψε τσιγάρο στην διάρκεια ζωντανής εκπομπής

Κόσμος
Ο παρουσιαστής Mark Dolan άναψε τσιγάρο στην διάρκεια ζωντανής εκπομπής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πράξη του να ανάψει τσιγάρο στον αέρα έχει προκαλέσει επικρίσεις από ορισμένες πλευρές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ήταν ανεύθυνη και δυνητικά επικίνδυνη

Σε μία παράτολμη και πρωτοφανής κίνηση προχώρησε ο Βρετανός παρουσιαστής, Mark Dolan, κατά τη διάρκεια της ζωντανής ειδησεογραφικής εκπομπής στο κανάλι GB News.

Ο Dolan τη στιγμή της αναφώνησης των ειδήσεων, με μεγάλη άνεση και γνωρίζοντας πως βρίσκεται ακόμη στον αέρα… άναψε τσιγάρο.

Με την κίνηση αυτή ο Βρετανός παρουσιαστής ήθελε να επικρίνει με πάθος την πρόταση του Εργατικού Κόμματος για απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους.

Όπως ήταν φυσικό η κίνηση αυτή του παρουσιαστή, δίχασε, με ορισμένους να την επικρίνουν και άλλους να την επευφημούν ως μία τολμηρή δήλωση ατομικών δικαιωμάτων.

Η συζήτηση γύρω από το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους συνεχίζεται εδώ και χρόνια, με τους υπέρμαχους του αντικαπνιστικού νόμου να υποστηρίζουν ότι το κάπνισμα αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και πρέπει να απαγορευτεί σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Από την άλλη πλευρά, οι καπνιστές και οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι το κάπνισμα αποτελεί προσωπική επιλογή και θέμα ατομικών δικαιωμάτων και ότι θα πρέπει να τους επιτρέπεται να καπνίζουν σε καθορισμένους χώρους.

Ο Mark Dolan ανήκει σαφώς στο τελευταίο στρατόπεδο και έχει επικρίνει έντονα την πρόταση του Εργατικού Κόμματος για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους. Στην πρόσφατη εκπομπή του, ο Dolan άναψε ένα τσιγάρο ζωντανά υποστηρίζοντας ότι αποτελεί παραβίαση των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Η πράξη του να ανάψει τσιγάρο στον αέρα έχει προκαλέσει επικρίσεις από ορισμένες πλευρές, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ήταν ανεύθυνη και δυνητικά επικίνδυνη.

Ωστόσο, ο Βρετανός παρουσιαστής υπερασπίστηκε τις ενέργειές του, δηλώνοντας ότι απλώς ασκούσε το δικαίωμά του να καπνίζει και ότι δεν έβλεπε κανένα κακό στο κάπνισμα στον αέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News