Κέρδισε η χήρα 166.000 ευρώ από τα λαχεία του εκλιπόντος

Κόσμος
Κέρδισε η χήρα 166.000 ευρώ από τα λαχεία του εκλιπόντος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τυχερή νικήτρια, ανακάλυψε τους λαχνούς ενώ έψαχνε τα υπάρχοντα του συζύγου της μετά το θάνατό του

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο κέρδισε τζάκποτ 166 χιλιάδων ευρώ χρησιμοποιώντας λαχεία που ανήκαν στον εκλιπόντα σύζυγό της. Η τυχερή νικήτρια, ανακάλυψε τους λαχνούς ενώ έψαχνε τα υπάρχοντα του συζύγου της μετά το θάνατό του.

Ο σύζυγος της γυναίκας ήταν φανατικός παίκτης της λοταρίας και είχε αγοράσει αρκετά λαχεία πριν από τον πρόωρο θάνατό του. Ευτυχώς για τη χήρα, ένας από αυτούς τους λαχνούς αποδείχθηκε ότι ήταν ο νικητήριος.

Αφού έλεγξε αρκετές φορές τον λαχνό για να βεβαιωθεί ότι ήταν νόμιμος, η γυναίκα ανακάλυψε με ενθουσιασμό ότι είχε κερδίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Εξέφρασε σοκ και ευγνωμοσύνη για την απροσδόκητη τύχη της, λέγοντας ότι τα χρήματα θα της επιτρέψουν να προσφέρει στην οικογένειά της και να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος συζύγου της με έναν ουσιαστικό τρόπο.

Η ιστορία της χήρας τράβηξε την προσοχή και τον θαυμασμό πολλών, οι οποίοι εξήραν την ανθεκτικότητα και την καλή της τύχη μπροστά σε μια τόσο δύσκολη απώλεια. Κάποιοι μάλιστα υπέθεσαν ότι η παρουσία του συζύγου της μπορεί να έπαιξε ρόλο στο να κερδίσει το τζάκποτ, προσφέροντας παρηγοριά και καθησυχασμό με τη μορφή ενός απροσδόκητου κέρδους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News