Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η αστυνομία κυνηγούσε κλεμμένο περιπολικό με 260 km/h (vid)

Κόσμος
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η αστυνομία κυνηγούσε κλεμμένο περιπολικό με 260 km/h (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί στο τέλος της καταδίωξης δεν ήταν ιδιαίτερα «θερμόαιμοι» καθώς ούτε πυροβόλησαν ούτε προέβησαν σε χειροδικία έναντι της γυναίκας που είχε κλέψει το όχημα

Η καταδίωξη τελείωσε άδοξα μέσα στον περιφραγμένο χώρο ενός εργοστασίου.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αξίζει να δει κανείς το βίντεο από την καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα και εκτός ορισμένων υλικών ζημιών, δεν είχε άσχημη κατάληξη για κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Ούτε και για τον αστυνομικό που στο τέλος της «παράστασης» θέλησε να κλείσει το δρόμο στο κλεμμένο περιπολικό αλλά κατέβηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να τραβήξει χειρόφρενο.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να «κυνηγάει» το αυτοκίνητό του που τσούλαγε προς τα πίσω, έχοντας και μια δυσκολία στο να ανοίξει την πόρτα πριν το όχημα να σταματήσει πάνω σε άλλο περιπολικό, σύμφωνα με το newsauto.gr.

Είναι επίσης άξιο λόγου το γεγονός πως ενώ προηγήθηκε καταδίωξη με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, οι αστυνομικοί στο «τελείωμα» του περιστατικού, δεν φάνηκε να είναι ιδιαίτερα «θερμόαιμοι»- δηλαδή ούτε πυροβόλησαν, ούτε προέβησαν σε χειροδικία έναντι της γυναίκας που είχε κλέψει το όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News