Υπόθεση Μαντλίν: Γιατί επιμένει η νεαρή Πολωνή - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή (vid)

Κόσμος
Υπόθεση Μαντλίν: Γιατί επιμένει η νεαρή Πολωνή - Τι αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεαρή Πολωνή πήγε σε ένα από τα κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα στις ΗΠΑ, όπου διαβεβαίωσε ότι η θετή μητέρα της δεν την αγκάλιασε ποτέ: «Αυτό ήταν πολύ ύποπτο για μένα»

Επιμένει η νεαρή κοπέλα από την Πολωνία, πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν, ενώ παράλληλα προέβη σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με την ζωή της σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Ειδικότερα, η Τζούλια Γουέντελ, βρέθηκε την Τρίτη στο πλατό της εκπομπής «Dr Phil» για να συζητήσει τους ισχυρισμούς της ότι είναι η εξαφανισμένη Βρετανίδα.

Η 21χρονη Πολωνή, η οποία μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ από την Δρ Φία Γιόχανσον, αφού δέχθηκε απειλές για τη ζωή της, συζήτησε με τον παρουσιαστή της εκπομπής τις πολλές βασικές ομοιότητες που την έκαναν να πιστέψει ότι θα μπορούσε να είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Ο Δρ Φιλ ρώτησε αρχικά την Τζούλια για τους γονείς της στην Πολωνία, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όσα λέει η κοπέλα είναι «κατασκευασμένα ψέματα για να χειραγωγήσει», με την ίδια να αρνείται κάτι τέτοιο.

Η οικογένεια της 21χρονης υποστηρίζει ότι το κορίτσι τα λέει όλα αυτά χωρίς να έχει στα χέρια της εξετάσεις DNA ή οποιαδήποτε άλλη απόδειξη για να τα στηρίξει και ότι «κατασκεύασε την ιστορία της». Η ίδια από την άλλη αρνείται ότι λέει ψέματα.

Οι αναμνήσεις, τα «κοινά» σημάδια  

Η Γουέντελ μίλησε ξανά στην εκπομπή για όλα εκείνα τα «στοιχεία» που την κάνουν να πιστεύει ότι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν.

Όπως λέει, η μητέρα της άλλαζε θέμα συζήτησης όταν τη ρωτούσε για τα παιδικά χρόνια της και τη γέννησή της. Οι υποψίες της ότι δεν είναι κόρη τους ενισχύονται, καθώς οι γονείς της δεν έχουν φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της, ούτε πιστοποιητικό γέννησης, ενώ το βιβλιάριο υγείας της έχει έξι κενές σελίδες στην αρχή, όπως λέει η ίδια.

«Η μητέρα μου δεν μπορούσε να με αγκαλιάσει και να μου πει ότι με αγαπούσε, αυτό ήταν πολύ ύποπτο για μένα» έτσι η Τζούλια Γουέντελ σχολίασε πώς άρχισε να υποπτεύεται τους γονείς της.

Λίγο αργότερα, η εκπομπή προέβαλε την απάντηση των γονέων της Τζούλια για όλα όσα τους καταλογίζει: «Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες. Η Τζούλια έχει αυτές τις φωτογραφίες, τις πήρε από το σπίτι της οικογένειας μαζί με το πιστοποιητικό γέννησης, όπως και πολλά εξιτήρια από το νοσοκομείο» είπαν και πρόσθεσαν ότι πάντα προσπαθούσαν να καταλάβουν την Τζούλια και τα «ψέματά» της:

Το διαδίκτυο δε θα ξεχάσει και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν. Είμαστε συντετριμμένοι με αυτή την κατάσταση.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκπομπής έδειξε στη Γουέντελ τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να αποδείξει ότι είναι η Μαντλίν. Η 21χρονη υποστήριξε ξανά ότι έχει πολλές ομοιότητες με τo εξαφανισμένο κορίτσι, όπως το σπάνιο σημάδι στο μάτι, το παρόμοιο γέλιο και τα λακκάκια στα μάγουλα.

Ακόμα, ερωτήθηκε γιατί δεν έστειλε δείγματα DNA στην αστυνομία, αφού η καταγωγή της θα μπορούσε να επαληθευτεί με αυτόν τον τρόπο. Η Γουέντερ δήλωσε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις πρεσβείες της Μ.Βρετανίας και της Πολωνίας όταν σκέφτηκε για πρώτη φορά ότι θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν, αλλά κανείς δεν την άκουγε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News