«Πέθανε» για λίγα λεπτά και ανατρέπει τη θεωρία για το «λευκό φως»: Δεν είδα κανένα φως, είχα τόση γαλήνη

Κόσμος
«Πέθανε» για λίγα λεπτά και ανατρέπει τη θεωρία για το «λευκό φως»: Δεν είδα κανένα φως, είχα τόση γαλήνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκλονιστική αφήγηση του 55χρονου Κέβιν για τη μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε και την οποία μοιράστηκε στα social media - «Δεν είδα λευκό φως, ούτε άκουσα φωνές»

«Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, αλλά ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο 55χρονος άνδρας για τη μεταθανάτια που βίωσε λόγω σοβαρής σπάνιας ασθένειας, από την οποία έπασχε.

Σύμφωνα με την Mirror, ο άνδρας που ονομάζεται Κέβιν Χιλ υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιακής βαλβίδας τον Ιανουάριο του 2022 και στη συνέχεια διαγνώστηκε με ασβεστοπάθεια.

«Αυτή είναι μια σπάνια πάθηση με την οποία διαγιγνώσκεται μόνο ένας στους πέντε ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο 55χρονος Κέβιν, καθώς είναι μια σοβαρή και ασυνήθιστη ασθένεια, όπου το ασβέστιο συσσωρεύεται σε μικρά αιμοφόρα αγγεία του λίπους και των ιστών του δέρματος.

Ο άνδρας μετά από λίγο καιρό κατέληξε με ακατάσχετη αιμορραγία στο δέρμα του και ειδικά στα πόδια του με αποτέλεσμα να «πεθάνει» για λίγα λεπτά.

«Δεν κοιτούσα κάτω το σώμα μου, αλλά ήμουν χωρισμένος από το σώμα μου. Ήταν σαν να ήμουν στο βασίλειο των πνευμάτων, είχα επίγνωση του τι συνέβαινε, αλλά είχα τόση γαλήνη. Ήξερα ότι αιμορραγούσα. Ήξερα ότι ήταν σοβαρό. Το προσωπικό μπαινόβγαινε συνέχεια για να σταματήσει την αιμορραγία», είπε ο 55χρονος Κέβιν για τη μεταθανάτια εμπειρία του.

Μάλιστα, για την μεταθανάτια εμπειρία που βίωσε, σημείωσε πως δεν είδε λευκό φως, ούτε άκουσε κάποια φωνή, ενώ τόνισε πως «μετά πήγα για ύπνο και ξύπνησα, ζωντανός και η αιμορραγία είχε σταματήσει. Ήξερα ότι δεν ήταν η ώρα μου να πεθάνω».

Πλέον ο 55χρονος άνδρας αναρρώνει από τη σπάνια ασθένειά του και ετοιμάζεται να γυρίσει στο σπίτι του και στο πλευρό της γυναίκας του. Τέλος σημειώνεται ότι οι γιατροί έδιναν λίγες πιθανότητες επιβίωσης, οπότε όταν επέστεψε στη ζωή τον ονόμασαν «άνδρα - θαύμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News