Γυμνάστρια βίασε τον 16χρονο φίλο της κόρης της 300 φορές (vid)

Κόσμος
Γυμνάστρια βίασε τον 16χρονο φίλο της κόρης της 300 φορές (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2017 και οι σεξουαλικές συναντήσεις έλαβαν χώρα στο σπίτι της Τζένιφερ όπου το θύμα πήγαινε για φαγητό

Σοκ στις ΉΠΑ έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψη μιας γυμνάστριας από την Οκλαχόμα που προπονούσε μαζορέτες. Η ίδια έρχεται αντιμέτωπη με την κατηγορία του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Για τη δράση της 45χρονης Τζένιφερ Χόκινς προέκυψαν λεπτομέρειες και μηνύματα με τα οποία φέρεται να προσέλκυσε ένα 16χρονο αγόρι, το οποίο είχε σχέση με την κόρη της.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται να προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί του περισσότερες από 300 φορές.

Η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση της προπονήτριας των δημόσιων σχολείων του Μουρ από τον Ιανουάριο, καθώς το 21χρονο σήμερα θύμα κατηγόρησε τη Χόκινς για βιασμό.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το θύμα το οποίο βρίσκεται σήμερα σε κέντρο αποτοξίνωσης έστειλε επιστολή στους υπαλλήλους της περιφέρειας στην οποία περιέγραφε με όσα έζησε.

Όλα φέρεται να ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2017 και οι περισσότερες σεξουαλικές συναντήσεις έλαβαν χώρα στο σπίτι της Τζένιφερ Χόκινς, όπου το θύμα πήγαινε για φαγητό. Αργότερα το θύμα είχε μετακομίσει στο σπίτι της γυμνάστριας, καθώς είχε δημιουργήσει δεσμό με την κόρη της.

Μπορεί η Τζένιφερ Χόκινς να αρνήθηκε στην αρχή τους ισχυρισμούς του θύματος, ωστόσο μετά παραδέχτηκε τη σεξουαλική σχέση με τον μαθητή γιατί ήρθε αντιμέτωπη με τις αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News