Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Ιμάν τον Έλληνα επιχειρηματία Δημήτριο Θερμιώτη(vid)

Κόσμος
Παντρεύτηκε η πριγκίπισσα Ιμάν τον Έλληνα επιχειρηματία Δημήτριο Θερμιώτη(vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η μητέρα της νύφης, Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ενώ δίπλα στη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλλα της Ιορδανίας

Ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η πριγκίπισα της Ιορδανίας, Ιμάν με τον αγαπημένο της και Έλληνα επιχειρηματία, Δημήτριο (Jameel) Θερμιώτη, την Κυριακή στο Αμμάν. Το ζευγάρι, πραγματοποίησε την επίσημη θρησκευτική τελετή του γάμου, όπως ορίζει το Ισλάμ με κάθε επισημότητα!

Ο αδερφό της νύφης πρίγκιπας Χουσεϊν συνόδευσε την εκθαμβωτική νύφη στον χώρο όπου έλαβε χώρα η τελετή.Η νύφη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό κεντημένο στο χέρι και ο  γαμπρός φορούσε ένα κουστούμι που θύμιζε βρετανικό λουκ, ενώ το άσπρο κυριάρχησε στον στολισμό.

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η μητέρα της νύφης, Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ενώ δίπλα στη νύφη κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν ο βασιλιάς Αμπντάλλα της Ιορδανίας. Πριν από δύο μέρες, η μητέρα της νύφης, στη τελετή Χένας που παραδοσιακά προηγείται του γάμου, μίλησε με ιδιαίτερα συγκινητικά και τρυφερά λόγια για τον γάμο της κόρης της.

Το ζευγάρι, αμέσως μετά την τελετή, πήγε στο γαμήλιο πάρτυ. Εκεί τους υποδέχθηκαν μουσικοί με παραδοσιακά αραβικά τραγούδια γάμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News