ΗΠΑ: 81χρονος εγκλωβίστηκε στο ΙΧ του για μία εβδομάδα - Κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας κρουασάν και χιόνι

Κόσμος
ΗΠΑ: 81χρονος εγκλωβίστηκε στο ΙΧ του για μία εβδομάδα - Κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας κρουασάν και χιόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηλικιωμένος επιβίωσε για μία εβδομάδα εγκλωβισμένος στο ΙΧ του τρώγοντας κρουασάν και χιόνι

Για μία εβδομάδα εγκλωβίστηκε ένας 81χρονος άνδρας στο αυτοκίνητό του μετά από μία δυνατή χιονοθύελλα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αναφέροντας στον αδερφό του ότι κατάφερε να επιβιώσει τρώγοντας κρουασάν και χιόνι.

Ειδικότερα, ο Τζέρι Τζούρετ ξεκίνησε για το Gardnerville της Νεβάδα στις 24 Φεβρουαρίου, ωστόσο, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα τρίωρο ταξίδι μετατράπηκε σε μια επταήμερη δοκιμασία για τον 81χρονο καθώς αποκλείστηκε στα χιόνια.

Το πρωί της 24ης Φεβρουαρίου, η τροχαία αυτοκινητοδρόμων στην Καλιφόρνια προειδοποίησε τους κατοίκους ότι οι δύσκολες καιρικές συνθήκες πλησίαζαν και συμβούλεψε τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στους δρόμους, σύμφωνα με το Insider.

Το χιόνι και ο άνεμος δυσχέραιναν την ορατότητα του Τζούρετ με αποτέλεσμα, ο 81χρονος να στρίψει σε έναν μικρότερο δρόμο όπου και εκεί εγκλωβίστηκε.

Ο Τζούρετ είπε αργότερα στον αδελφό του ότι επέζησε επί επτά ημέρες και έξι νύχτες τρώγοντας χιόνι και κρουασάν που είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του. «Πιστεύω πραγματικά ότι ήταν ένα θαύμα» τόνισε ο 81χρονος.

Εντωμεταξύ, μετά από τέσσερις ημέρες που δεν είχε νέα του Τζούρετ, η οικογένειά του ανέφερε την εξαφάνισή του στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Inyo στις 28 Φεβρουαρίου.

«Μετά από μέρες παγιδευμένος σε ένα αυτοκίνητο κάτω από το χιόνι, παγωμένος χωρίς φαγητό, νερό και με μια λεπτή κουβέρτα ο παππούς μου διασώθηκε σήμερα με ελικόπτερο», έγραψε ο εγγονός του Τζούρετ.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο αργότερα την ίδια μέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News