Βραζιλία: Ντύθηκε για το καρναβάλι “ανδρικό μόριο” και τον συνέλαβαν για σεξουαλική παρενόχληση

Κόσμος
Βραζιλία: Ντύθηκε για το καρναβάλι “ανδρικό μόριο” και τον συνέλαβαν για σεξουαλική παρενόχληση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η στολή ενός άνδρα στη Βραζιλία έγινε η αιτία για να συλληφθεί, καθώς βγήκε ντυμένος «ανδρικό μόριο» και ξεχύθηκε στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο για το καρναβάλι

Ένας άνδρας στη Βραζιλία συνελήφθη εξαιτίας και μόνο της στολής που είχε επιλέξει να ντυθεί για τις Απόκριες, η οποία παρέπεμπε σε ένα ανδρικό μόριο, κάτι για το οποίο τον κατηγόρησαν γυναίκες που συμμετείχαν στο καρναβάλι, οι οποίες είπαν ότι ντύθηκε έτσι επίτηδες για να τις παρενοχλήσει… σεξουαλικά.

Αιτία σύλληψης λοιπόν ακόμα και μια αποκριάτικη στολή στη Βραζιλία, τη χώρα της σάμπας και των καρναβαλιών...

Πάντως, το καρναβάλι σε όλες τις χώρες - όχι μόνο στη Βραζιλία - είναι μια μέρα που ο καθένας βγαίνει ντυμένος ό,τι θέλει για πλάκα, με κάποιους να βρίσκουν πιο ευφάνταστες στολές και άλλους λίγο πιο... περίεργες.

Η στολή του άνδρα στη Βραζιλία, όμως, έγινε η αιτία για να συλληφθεί, καθώς βγήκε ντυμένος «ανδρικό μόριο» και ξεχύθηκε στους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο για το καρναβάλι.

Κάποιες γυναίκες θεώρησαν ότι πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση και τον κατήγγειλαν, με αποτέλεσμα να τον συλλάβει η στρατιωτική αστυνομία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η στολή ήταν μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων, ενώ η σύλληψη έγινε χωρίς αντίσταση από τον άνδρα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο άνδρας που συνελήφθη χρησιμοποιούσε τη στολή του για να κυνηγάει γυναίκες που συμμετείχαν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News