Σεισμός στην Τουρκία: Σπάνε με τα… χέρια τα τσιμέντα των ερειπίων (vid)

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: Σπάνε με τα… χέρια τα τσιμέντα των ερειπίων (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσιογράφος του CNN Turk παίρνει στα χέρια της ένα κομμάτι τσιμέντο και με πολύ μεγάλη ευκολία κομματιάζει το κομμάτι από σκυρόδεμα

Δεκάδες χιλιάδες είναι τα κτίρια που ισοπεδώθηκαν μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία. Σύμφωνα με το Mega τα κτίρια κατέρρευσαν σαν πύργοι από τραπουλόχαρτα, εγκλωβίζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές κάτω από τα συντρίμμια. Άλλοι τα κατάφεραν και βγήκαν ζωντανοί, άλλοι όμως άφησαν την τελευταία τους πνοή καταπλακωμένοι από τα ερείπια.

Η αιτία που κρύβεται πίσω από την κατάρρευση των κτιρίων είναι τα ακατάλληλα και κακής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή και την ανέγερση των κτιρίων στην Τουρκία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μία δημοσιογράφος του CNN Turk παίρνει στα χέρια της ένα κομμάτι τσιμέντο και με πολύ μεγάλη ευκολία κάνει κομμάτια το κομμάτι από σκυρόδεμα.

Το κομμάτι τσιμέντου σπάει με ευκολία και θρυμματίζεται στα χέρια της δημοσιογράφου, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο γιατί τα κτίρια στην Τουρκία δεν άντεξαν την σεισμική δόνηση.

//--> //-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News