Σεισμός στην Τουρκία: Καρέ-καρέ από κάμερα σε κράνος διασώστη η ανεύρεση θαμμένου... ζωντανού στα συντρίμμια! (vid)

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: Καρέ-καρέ από κάμερα σε κράνος διασώστη η ανεύρεση θαμμένου... ζωντανού στα συντρίμμια! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tα πλάνα είναι από κάμερα σε κράνος διασώστη ο οποίος διακινδυνεύει τη ζωή του τρυπώνοντας στα ερείπια για να εντοπίσει τον παγιδευμένο άνδρα που ήταν εκεί εγκλωβισμένος για πέντε ημέρες. Το βίντεο είναι από τα χαλάσματα ενός κτιρίου στην επαρχία Χατάι, στη νότια Τουρκία

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης εγκλωβισμένων ανθρώπων στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό στο οποίο φαίνεται μέλος της Ομάδας Διάσωσης της Βρετανίας να κινείται ανάμεσα στα συντρίμμια σε μια προσπάθεια να βρει ένα παγιδευμένο άτομο.

Τα πλάνα είναι από κάμερα σε κράνος διασώστη ο οποίος διακινδυνεύει τη ζωή του τρυπώνοντας στα ερείπια για να εντοπίσει τον παγιδευμένο άνδρα που ήταν εκεί εγκλωβισμένος για πέντε ημέρες. Το βίντεο είναι από τα χαλάσματα ενός κτιρίου στην επαρχία Χατάι, στη νότια Τουρκία.

Στο βίντεο φαίνεται ο διασώστης να διασχίζει τα συντρίμμια, περνώντας από πεσμένα τούβλα, πέτρες και μέταλλα ενώ σέρνεται μέσα από στενές σήραγγες για να φτάσει στον εγκκλωβισμένο άνδρα.

Το συγκεκριμένο βίντεο μάλιστα, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter και το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας.

«Δείτε τη στιγμή που η Ομάδα Διάσωσης της Βρετανίας βρίσκει έναν άνδρα θαμμένο κάτω από τα ερείπια, για πέντε ημέρες στο Χατάι της Τουρκίας. Η Βρετανική Υπηρεσία Έρευνας και Διάσωσης συνεχίζει να εργάζεται μέρα και νύχτα για να βρει και να σώσει όσους επλήγησαν από τον σεισμό» γράφει η ανάρτηση.

https://twitter.com/Malcolm_999/status/1624808562567307265
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News