Σεισμός στην Τουρκία: «Σώστε πρώτα τη γάτα μου», ζήτησε φοιτητής που είχε παγιδευτεί στα ερείπια (vid)

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: «Σώστε πρώτα τη γάτα μου», ζήτησε φοιτητής που είχε παγιδευτεί στα ερείπια (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο φοιτητής του πανεπιστημίου Κερέμ Τσετίν, ο οποίος είχε παγιδευτεί ανάμεσα στον τοίχο που κατέρρευσε και την οροφή σώθηκε.

Παγιδεύτηκε μέσα στα ερείπια μίας πενταώροφης πολυκατοικίας, ωστόσο όταν πήγε ομάδα διάσωσης να τον απεγκλωβίσει, δεν σκέφτηκε να βγει και να σωθεί, αλλά ζήτησε από τους διασώστες να σώσουν πρώτα την γατούλα του.

Ειδικότερα, ένας φοιτητής του πανεπιστημίου Κερέμ Τσετίν, ο οποίος είχε παγιδευτεί ανάμεσα στον τοίχο που κατέρρευσε και την οροφή στο Hatay, σώθηκε. Ο νεαρός, ο οποίος έφτασε έπειτα από πέντε ώρες μελέτης, ζήτησε από την ομάδα διάσωσης να δώσει προτεραιότητα στη γάτα του Τσιλέκ, η οποία ήταν τυλιγμένη σε μια κουρτίνα.

Ο Κερέμ Τσετίν, ένας φοιτητής ιατρικής σχολής, και η γάτα του Çilek, που βρίσκονταν κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στο Hatay, διασώθηκαν.

Η ομάδα Έρευνας και Διάσωσης ξεκίνησε εργασίες για τη διάσωση όσων βρίσκονταν κάτω από τα ερείπια ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης της πενταώροφης πολυκατοικίας.

Ως αποτέλεσμα της καθοδήγησης των γύρω από τα συντρίμμια που περίμεναν να λάβουν ευχάριστα νέα από τους συγγενείς τους, οι ομάδες έφτασαν στον 20χρονο φοιτητή ιατρικής σχολής Κερέμ Τσετίν, ο οποίος είχε παγιδευτεί ανάμεσα στον τοίχο που κατέρρευσε και την οροφή στον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Οι ομάδες έσπασαν το τσιμέντο με βαριοπούλα για να απομακρύνουν τον νεαρό, τον οποίο διαπίστωσαν ότι είναι καλά γενικά στην υγεία του. Ο Young ζήτησε από την ομάδα, η οποία συγκέντρωσε τη δουλειά της στον στενό χώρο, να δώσει προτεραιότητα στη γάτα του με το όνομα «Strawberry».

Ο Τσετίν, ο οποίος βρήκε ηθικό αφού αφαίρεσε τη γάτα, η οποία φάνηκε να είναι τυλιγμένη στην κουρτίνα, διασώθηκε μετά από πέντε ώρες εργασίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του νεαρού που νοσηλευόταν ήταν καλή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News