Σεισμός στην Τουρκία: Εγκλωβίστηκε στα χαλάσματα και σώθηκε αφού δημοσίευσε βίντεο στα social media (vid)

Κόσμος
Σεισμός στην Τουρκία: Εγκλωβίστηκε στα χαλάσματα και σώθηκε αφού δημοσίευσε βίντεο στα social media (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σκέφτηκα ότι αν ανέβαζα βίντεο θα το έβλεπαν οι φίλοι μου», ανέφερε ο 20χρονος μετά την διάσωσή του

Ένας 20χρονος φοιτητής εγκλωβίστηκε στα χαλάσματα του πατρικού του σπιτιού στη Μαλάτια της Τουρκίας, μαζί με μέλη της οικογένειάς του, μετά το ξέσπασμα του φονικού σεισμού και σώθηκε μετά την κοινοποίηση ενός βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ειδικότερα, ο 20χρονος φοιτητής Μποράν Κουμπάτ ήταν ένας από αυτούς που μετά το ξέσπασμα του φονικού σεισμού που εγκλωβίστηκε στα χαλάσματα του πατρικού του σπιτιού στη Μαλάτια της Τουρκίας μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Ο Κουμπάτ ήταν από τους πρώτους που σώθηκε από τους διασώστες. «Είχα μαζί μου το τηλέφωνο. Οπότε σκέφτηκα ότι αν ανέβαζα βίντεο θα το έβλεπαν φίλοι μου και θα μπορούσαν να μας βρουν», ανέφερε.

«Σας παρακαλώ, ελάτε να μας σώσετε» λέει ο νεαρός άνδρας σε βίντεο, το οποίο ήταν αυτό που βοήθησε τους διασώστες να βρουν την τοποθεσία όπου βρισκόταν. Ο 20χρονος στο βίντεο του ανέφερε το πού ακριβώς βρίσκονταν μαζί με τα μέλη της οικογένειάς του. Η μητέρα του ήταν εντάξει, ωστόσο δεν μπορούσε να ακούσει πολύ καλά τον θείο του. Αμφότεροι διασώθηκαν πέντε ώρες αργότερα από τους διασώστες.

Ο Κουμπάτ είχε πάει στο πατρικό του για λίγες ημέρες. Ο ίδιος σπουδάζει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Ο νεαρός άνδρας στάθηκε τυχερός γιατί όταν έγινε ο σεισμός το κινητό βρέθηκε δίπλα του.

Όταν έγινε ο σεισμός, ήταν τυχερός γιατί το κινητό του βρέθηκε δίπλα του. Ο ίδιος ευχαριστεί όλους όσοι τον βοήθησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News