Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την αλληλεγγύη μετά τον σεισμό

Κόσμος
Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την αλληλεγγύη μετά τον σεισμό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Ελλάδας στο αίτημα της Τουρκίας για αποστολή βοήθειας

 

Η τουρκική πρεσβεία εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την άμεση ανταπόκριση της χώρας μας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό.

«Σας ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας και τα μηνύματα αλληλεγγύης προς την Τουρκία μετά τον καταστροφικό σεισμό που χτύπησε τη χώρα μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η πρεσβεία της Τουρκίας στην Ελλάδα σε μήνυμά της μέσω Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση επισυνάπτεται το tweet του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας Χρήστου Στυλιανίδη: «Στο αεροδρόμιο Ελευσίνας. H ελληνική αποστολή έτοιμη για αναχώρηση για παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους στην Τουρκία. Συνδράμουμε με κάθε τρόπο στις προσπάθειες αντιμετώπισης συνεπειών του καταστροφικού σεισμού με στόχο να σωθούν ζωές».

Σημειώνεται, πως με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ελλάδα ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της Τουρκίας για αποστολή βοήθειας για αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών του ισχυρού σεισμού 7,8 της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου στη Νοτιοανατολική Τουρκία και Συρία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News