Απίστευτο! Γυναίκα στις ΗΠΑ πυροβόλησε τον σύζυγό «γιατί της το ζήτησε» ο ίδιος (vid)

Κόσμος
Απίστευτο! Γυναίκα στις ΗΠΑ πυροβόλησε τον σύζυγό «γιατί της το ζήτησε» ο ίδιος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία της Daytona Beach, της Φλόριντα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι συνελήφθη γυναίκα σε νοσοκομείο της περιοχής με την κατηγορία ότι σκότωσε τον σύζυγό της, ενώ η ίδια διατείνεται πως ο ίδιος της το ζήτησε

Οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ότι το σχέδιο περιελάμβανε και την αυτοκτονία της, αλλά εκείνη δεν το ακολούθησε.

Η αστυνομία της Daytona Beach, της Φλόριντα των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι συνελήφθη γυναίκα σε νοσοκομείο της περιοχής με την κατηγορία ότι σκότωσε τον σύζυγό της, ενώ η ίδια διατείνεται πως ο ίδιος της το ζήτησε.

Όπως αναφέρεται ο πυροβολισμός αυτός ήταν προσχεδιασμένος και η Ellen Gilland, 76 ετών, τους είπε ότι ο ετοιμοθάνατος σύζυγός της Jerry Gilland της ζήτησε ο ίδιος να τον σκοτώσει.

Οι αρχές ανέφεραν ότι συνέβη γύρω στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (21/01) στο Advent Health. Το περιστατικό διέκοψε τη λειτουργία του νοσοκομείου για σχεδόν τέσσερις ώρες, καθώς η αστυνομία προσπαθούσε να πείσει τη γυναίκα να παραδοθεί.

«Επειδή ήταν ετοιμοθάνατος, είχαν μια συζήτηση σχετικά με αυτό και στην πραγματικότητα το σχεδίασαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Daytona Beach, Jakari Young.

Οι αστυνομικοί μάλιστα αποκάλυψαν ότι το σχέδιο περιελάμβανε και την αυτοκτονία της, αλλά εκείνη δεν το ακολούθησε. Στη συνέχεια οχυρώθηκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, ενώ η αστυνομία είχε περικυκλώσει το νοσοκομείο για αρκετές ώρες. Δεν είναι σαφές με ποιο τρόπο η Gilland κατάφερε να μπει στο νοσοκομείο με όπλο.

Ο Young δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στον 11ο όροφο, όπου νοσηλεύονται ασθενείς σε τελικό στάδιο. «Σχεδόν όλοι οι ασθενείς σε αυτόν τον όροφο είναι σε αναπνευστήρες, οπότε δεν είχαν χώρο για να εκκενώσουν ολόκληρο τον όροφο», είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News