Βίντεο - σοκ: Νήπιο «παίζει» με όπλο, σημαδεύει και τραβάει τη σκανδάλη

Κόσμος
Βίντεο - σοκ: Νήπιο «παίζει» με όπλο, σημαδεύει και τραβάει τη σκανδάλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα τετράχρονο αγόρι στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, παίζει με ένα αληθινό όπλο και καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας - Σημαδεύει προς πάσα κατεύθυνση, ακόμη και προς τον εαυτό του - Στο βίντεο φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι το παιδί τράβηξε τη σκανδάλη περισσότερες από μία φορές

Λίγες μέρες μετά το αιματηρό περιστατικό στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όπου ένας 6χρονος πυροβόλησε στο στήθος την 25χρονη δασκάλα του μέσα στην σχολική τάξη, στην δημοσιότητα βγαίνει βίντεο, στο οποίο ένα νήπιο εμφανίζεται να παίζει με όπλο έξω από το διαμέρισμα του πατέρα του, να σημαδεύει και να πατάει αρκετές φορές τη σκανδάλη του όπλου.

Ένα τετράχρονο αγόρι στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, παίζει με ένα αληθινό όπλο και καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Σημαδεύει προς πάσα κατεύθυνση, ακόμη και προς τον εαυτό του. Στο βίντεο φαίνεται επίσης ξεκάθαρα ότι το παιδί τράβηξε τη σκανδάλη περισσότερες από μία φορές.

Γείτονες αντιλαμβάνονται το περιστατικό και ειδοποιούν την αστυνομία, που φτάνει στο σημείο, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό συνεργείο.

Ο πατέρας αρνήθηκε την οπλοκατοχή, όμως έπειτα από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε ένα όπλο εννέα χιλιοστών πίσω από ένα συρτάρι. Συνελήφθη  και αντιμετωπίζει την κατηγορία της αμέλειας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News