Έκρηξη
Φωτ. αρχείου

Ινδία: Φρικτός θάνατος για εξαμελή οικογένεια μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Κόσμος
Ινδία: Φρικτός θάνατος για εξαμελή οικογένεια μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι (ένας 45χρονος και μια 40χρονη) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας από 10 έως 18 ετών) απανθρακώθηκαν

Τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας, βρήκαν φρικτό θάνατο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τους έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου σε κοινότητα του κρατιδίου Χαριάνα, στη βόρεια Ινδία.

Η οικογένεια - το ζευγάρι (ένας 45χρονος και μια 40χρονη) και τα τέσσερα παιδιά τους (ηλικίας από 10 έως 18 ετών)- είχε μετακομίσει πρόσφατα από τη Δυτική Βεγγάλη καθώς οι γονείς είχαν βρει δουλειά σε εργοστάσιο της πόλης Πανίπατ.

«Στο σπίτι εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου» που η οικογένεια χρησιμοποιούσε για το μαγείρεμα, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Έξι άνθρωποι - το ανδρόγυνο και τα τέσσερα παιδιά του (δύο αγόρια και δύο κορίτσια) - έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά», συμπλήρωσε.

Η αστυνομία είπε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση από γείτονες που είδαν καπνούς να ξεπηδούν από το σπίτι. «Η οικογένεια έμενε σε ένα μικρό σπίτι που είχε ενοικιάσει. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες, το οίκημα είχε ήδη γίνει παρανάλωμα του πυρός. Τα θύματα βρέθηκαν απανθρακωμένα», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News