Πρίγκιπας Χάρι: «Μην παντρευτείς την Καμίλα - Θα γίνει κακιά μητριά»

Κόσμος
Πρίγκιπας Χάρι: «Μην παντρευτείς την Καμίλα - Θα γίνει κακιά μητριά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» γράφει ότι, ο δευτερότοκος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα «παρακαλούσε τον πατέρα του, τότε Πρίγκιπα Κάρολο, να μην παντρευτεί την Καμίλα».

«Εκλιπαρούσε τον πατέρα του, Κάρολο, να μην παντρευτεί την Καμίλα γιατί φοβόταν ότι θα γίνει η κακιά μητριά», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο νέο του βιβλίο, υπό τον τίτλο: «Spare» ο κοκκινομάλλης «αντάρτης των βρετανικών ανακτόρων», Χάρι.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail» γράφει ότι, ο δευτερότοκος γιος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα «παρακαλούσε τον πατέρα του, τότε Πρίγκιπα Κάρολο, να μην παντρευτεί την Καμίλα».

Το βιβλίο του Χάρι, που κυκλοφόρησε σήμερα στην Ισπανία πριν από την επίσημη έκδοσή του την ερχόμενη εβδομάδα, υποστηρίζει επίσης ότι, «Όχι μόνο ο Χάρι αλλά και ο Γουίλιαμ «ικέτευαν» τον πατέρα τους να μην παντρευτεί την Καμίλα μετά το θάνατο της μητέρας τους, πριγκίπισσας Νταϊάνα, υπό τον φόβο ότι θα γίνει η κακιά μητριά τους».

Στην εκρηκτική αυτοβιογραφία του, ο δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται επίσης ότι αυτός και ο αδελφός του δεν είχαν σκοπό να σταθούν εμπόδιο στη σχέση του τότε Πρίγκιπα της Ουαλίας, αλλά του είχαν ζητήσει να μην βάλει για δεύτερη φορά βέρα στο δεξί, ενώ αποκαλούσαν την Καμίλα ως «Άλλη Γυναίκα».

Τότε ο Κάρολος είχε προσπαθήσει να αποσπάσει τη συναίνεση των παιδιών του για να προχωρήσει στο γάμο, γράφει το σχετικό βιβλίο.

Ο Χάρι αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη συνάντηση που είχε με την Καμίλα, ήταν σαν να έκανε «ένεση».

«Έκλεισα τα μάτια μου για να μην την νιώσω καν», φέρεται να γράφει στο βιβλίο του.

Για πρώτη φορά, Χάρι και Γουίλιαμ πόζαραν δίπλα στη μητριά τους τον Απρίλιο του 2005, την ημέρα του γάμου της, με τον πατέρα τους, Κάρολο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News