Βιετνάμ: Νεκρός ο 10χρονος που έπεσε σε κολόνα οικοδομής- 100 ώρες πάλευαν να τον βγάλουν

Κόσμος
Βιετνάμ: Νεκρός ο 10χρονος που έπεσε σε κολόνα οικοδομής- 100 ώρες πάλευαν να τον βγάλουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι διασώστες πέρασαν σχεδόν 100 ώρες προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον Θάι Λι Χάο Ναμ από την κολόνα στήριξης σε βάθος 35 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της Γης, αλλά χωρίς επιτυχία, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpres

Ένα 10χρονο αγόρι από το Βιετνάμ που είχε πέσει μέσα σε μια στενή τσιμεντένια, κούφια κολόνα οικοδομής σε εργοτάξιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, πέθανε, ανέφεραν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης .

Οι διασώστες πέρασαν σχεδόν 100 ώρες προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον Θάι Λι Χάο Ναμ από την κολόνα στήριξης σε βάθος 35 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της Γης, αλλά χωρίς επιτυχία, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpress, επικαλούμενη έναν τοπικό κυβερνητικό αξιωματούχο.

«Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα πέθανε και προσπαθούν να ανακτήσουν το πτώμα του για την κηδεία», είπε ο αντιπρόεδρος της νότιας επαρχίας Ντονγκ Θαπ, Ντοάν Ταν Μπου.

Ο Ναμ μαζί με φίλους του αναζητούσε παλιοσίδερα όταν έπεσε μέσα σε αυτή την κολόνα, διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών, το Σάββατο το πρωί. Το περιστατικό σημειώθηκε σε εργοτάξιο για την κατασκευή γέφυρας στη νότια επαρχία Ντονγκ Θαπ.

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός του Βιετνάμ Φαμ Μιν Τσιν είχε προτρέψει τους διασώστες και τις τοπικές αρχές να κινητοποιήσουν όλο τον εξοπλισμό και τις δυνάμεις που χρειάζονται, ανέφερε η κυβέρνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News