Σικάγο: Κλεμμένο αυτοκίνητο έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε 7 οχήματα και έπιασε φωτιά (βίντεο)

Κόσμος
Σικάγο: Κλεμμένο αυτοκίνητο έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε 7 οχήματα και έπιασε φωτιά (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητα αναποδογύρισαν, πήραν φωτιά και προσγειώθηκαν το ένα πάνω στο άλλο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ

Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στο Chatham του Σικάγο, το βράδυ της Τετάρτης συγκρούστηκε με πολλά άλλα οχήματα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 άνθρωποι και να τραυματιστούν αρκετοί άλλοι.

Αυτοκίνητα αναποδογύρισαν, πήραν φωτιά και προσγειώθηκαν το ένα πάνω στο άλλο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο επόπτης του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο, David Brown, δήλωσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένα μαύρο Dodge Charger έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα στη λεωφόρο Cottage Grove όταν χτύπησε επτά αυτοκίνητα - και στη συνέχεια έπιασε φωτιά. Οι δύο επιβαίνοντες στο Charger έχασαν τη ζωή τους. Ο Brown πρόσθεσε ότι επτά παιδιά και εννέα ενήλικες, δηλαδή συνολικά 16 άτομα, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.

Ο Brown δήλωσε ότι το Charger είχε δηλωθεί ως κλεμμένο από το νότιο προάστιο Markham νωρίτερα την Τετάρτη, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα μακρύκανο τουφέκι. Δεν απάντησε άμεσα για το πόσο γρήγορα μπορεί να έτρεχε το αυτοκίνητο, αν και μάρτυρες είπαν ότι πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Φωτογραφία: Twitter

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News