Απίστευτο: 95χρονος έμαθε ότι ζούσε με μια σφαίρα από το 1944... σφηνωμένη στον λαιμό του

Κόσμος
Απίστευτο: 95χρονος έμαθε ότι ζούσε με μια σφαίρα από το 1944... σφηνωμένη στον λαιμό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 95χρονος Κινέζος βετεράνος του πολέμου ανακάλυψε ότι ζούσε για σχεδόν οκτώ δεκαετίες με μια σφαίρα σφηνωμένη στο λαιμό του

Ο 95χρονος είχε ένα ατύχημα όταν έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη Shandong της Κίνας, χωρίς όμως να πάθει τίποτα. Δεν αισθάνθηκε πόνο, αλλά μετά από λίγο, ο βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε να αισθάνεται μια ελαφριά ενόχληση στο λαιμό του, οπότε ο γιος του αποφάσισε να τον πάει στο νοσοκομείο για έλεγχο.

Σφαίρα από το ...1944

Οι γιατροί αφού του έκαναν ακτινογραφία για να βεβαιωθούν ότι δεν είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στον αυχένα του βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα καθώς βρήκαν ένα ξένο αντικείμενο στο λαιμό του, το οποίο αργότερα κατάλαβαν ότι ήταν ....σφαίρα.

Ο 95χρονος άνδρας είπε στους γιατρούς ότι είχε καταταγεί στον κινεζικό στρατό ως έφηβος και πολέμησε σε δύο πολέμους - εναντίον των Ιαπώνων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (1931-1945) και στο πλευρό της Βόρειας Κορέας κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας (1950-1953). Υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό, αλλά δεν θυμόταν τίποτα για το ότι δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό.

«Τραυματίστηκε ενώ μετέφερε έναν τραυματισμένο σύντροφο σε ένα ποτάμι κατά τη διάρκεια μιας από τις μάχες. Υπάρχουν θραύσματα και σε άλλα μέρη του σώματός του», δήλωσε ο γαμπρός του 95χρονου.

Ο ίδιος ο 95χρονος πάντως εκτιμά ότι η σφαίρα βρίσκεται στο λαιμό του από το 1944 (!) όταν χτυπήθηκε από σφαίρα ενώ διέσχιζε ένα ποτάμι. Η σφαίρα φέρεται να μπήκε μέσα από την αριστερή πλευρά της μύτης, διαπέρασε την άνω γνάθο του και του έβγαλε ένα από τα δόντια του πριν σφηνωθεί στο λαιμό του.

Πάντως, οι γιατροί κατέληξαν ότι εφόσον δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα ήταν καλύτερο να την αφήσουν μέσα. Ο βετεράνος πολέμου συμφώνησε.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News