Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του στον πλανήτη

Κόσμος
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έδειξε για πρώτη φορά την κόρη του στον πλανήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φωτογραφίες που έδωσε η Βόρεια Κορέα για την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου φαίνεται για πρώτη φορά η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε φωτογραφίες που έδωσε η Βόρεια Κορέα για την εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου φαίνεται για πρώτη φορά η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν. Οι δυο τους κρατιούνται από το χέρι ενώ να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος δεν είχε επιβεβαιωθεί η ύπαρξη της. Ο ηγέτης της Β. Κορέας εικάζεται ότι έχει τρία παιδιά, δυο κορίτσια κι ένα αγόρι κι αυτή θεωρείται ότι είναι το πιο μεγάλο του παιδί.

Πάντως το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα συζητήσει μεθαύριο Δευτέρα για τη Βόρεια Κορέα κατόπιν αιτήματος της αμερικανικής αντιπροσωπείας, μετά τη δοκιμή από την Πιονγκγιάνγκ του διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) ικανού να πλήξει τις ηπειρωτικές ΗΠΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής αποστολής στα Ηνωμένα Έθνη, η συνεδρίαση ζητήθηκε διότι το ΣΑ έχει την ευθύνη να προασπίζει την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια, να εγγυάται τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων και να φροντίζει να εφαρμόζονται οι αποφάσεις του.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News