Πιλότος «κρεμάστηκε» από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη

Κόσμος
Πιλότος «κρεμάστηκε» από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης της Southwest Airlines ξέχασε το τηλέφωνό του στην πύλη και ένας άλλος επιβάτης με τον οποίο συνομιλούσε είδε την συσκευή και ειδοποίησε το πλήρωμα για το όνομα του κατόχου του και την πτήση του

Ένας πιλότος έγινε viral στο Λος Άντζελες καθώς ένα απίστευτο πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στο αεροδρόμιο Long Beach. Επιβάτης της Southwest Airlines ξέχασε το τηλέφωνό του στην πύλη και όπως φαίνεται σε βίντεο που κοινοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία, ο πιλότος του αεροσκάφους βγήκε έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου και τεντώθηκε σε μια προσπάθεια να το παραλάβει από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου και στη συνέχεια να το μεταφέρει στο επιβάτη.

Ο ξεχασιάρης επιβάτης

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης της Southwest Airlines ξέχασε το τηλέφωνό του στην πύλη και ένας άλλος επιβάτης με τον οποίο συνομιλούσε είδε την συσκευή και ειδοποίησε το πλήρωμα για το όνομα του κατόχου του και την πτήση του.

Οι εργαζόμενοι συνειδητοποίησαν ότι η συγκεκριμένη πτήση ήταν έτοιμη να αποχωρήσει και έτσι ήρθαν σε επαφή με τον πιλότο του αεροσκάφους. «Ο πιλότος πρότεινε αμέσως στο προσωπικό εδάφους να προσπαθήσουν να του πετάξουν το τηλέφωνο για να το επιστρέψει στον επιβάτη. Τα υπόλοιπα καταγράφηκαν σε βίντεο!», είπε ο Πέρι στο CNN.

Στο βίντεο που κοινοποιήθηκε από την αεροπορική εταιρεία φαίνεται ο πιλότος του αεροσκάφους να γέρνει έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου σε μια προσπάθεια να το πάρει από τους εργαζόμενους του αεροδρομίου. Το προσωπικό εδάφους κάνει ότι μπορεί για να φτάσει τον πιλότο και τελικά το καταφέρνει πανηγυρίζοντας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News