Ιταλία: Η Μελόνι υπεραμύνεται της απόφασης να πάρει την 6χρονη κόρη της στο Μπαλί, όπου ταξίδεψε για τη σύνοδο της G20

Κόσμος
Ιταλία: Η Μελόνι υπεραμύνεται της απόφασης να πάρει την 6χρονη κόρη της στο Μπαλί, όπου ταξίδεψε για τη σύνοδο της G20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν σας αφορά το πώς μεγαλώνω την κόρη μου, τόνισε η Μελόνι απευθυνόμενη στους επικριτές της. Η 45χρονη πρωθυπουργός και επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» υπογράμμισε πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την πατρίδα της χωρίς να στερήσει από το παιδί την παρουσία της μητέρας του

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι απάντησε δηκτικά σε όσους την επέκριναν για την επιλογή της να πάρει την 6χρονη κόρη της στο Μπαλί της Ινδονησίας όπου ταξίδεψε για τη σύνοδο κορυφής της G20.

Δεν σας αφορά το πώς μεγαλώνω την κόρη μου, τόνισε η Μελόνι απευθυνόμενη στους επικριτές της. Η 45χρονη πρωθυπουργός και επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας» υπογράμμισε πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την πατρίδα της χωρίς να στερήσει από το παιδί την παρουσία της μητέρας του.

Ειδικότερα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ανέφερε: «Επιστρέφοντας στο σπίτι, ύστερα από ένα διήμερο αδιάκοπης δουλειάς για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο τρόπο την Ιταλία στη σύνοδο της G20 στο Μπαλί, υπέπεσε στην αντίληψή μου μια απίστευτη συζήτηση για το κατά πόσο ήταν σωστό να πάρω μαζί μου την κόρη μου επειδή θα έλειπα για τέσσερις ημέρες. Η ερώτηση που πρέπει να απευθύνω προς όσους ξεκίνησαν αυτήν τη συναρπαστική συζήτηση είναι: Πιστεύετε, λοιπόν, ότι το πώς θα μεγαλώσει η κόρη μου είναι ένα θέμα που σας αφορά; Γιατί σας έχω νέα: δεν σας αφορά! Έχω το δικαίωμα να είμαι μητέρα όπως εγώ κρίνω σωστό. Και έχω επίσης το δικαίωμα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτήν τη χώρα χωρίς να στερήσω από την Τζινέβρα τη μητέρα της».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News