Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που φέρνει κλαυσίγελο στους Βρετανούς (βίντεο)

Κόσμος
Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που φέρνει κλαυσίγελο στους Βρετανούς (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διαφήμιση της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Waitrose, είναι μέχρι στιγμής ίσως η πλέον επιτυχημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καλογυρισμένη, αν και κάπως αμφιλεγόμενη καθώς χρησιμοποιεί παιδικά δάκρυα για να συγκινήσει, η διαφήμιση της βρετανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Waitrose, είναι μέχρι στιγμής ίσως η πλέον επιτυχημένη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλλωστε την περίοδο των εορτών ο ανταγωνισμός κορυφώνεται και στο διαφημιστικό πεδίο και οι διαφημίσεις των μεγάλων brands αποτελούν από μόνες τους, παραδοσιακά, «γεγονός» στη Βρετανία.

Το concept στη διαφήμιση των Waitrose ειναι απλό:

Καθώς μια οικογένεια ετοιμάζεται για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ο φακός θυμίζει ότι για να φθάσουν εκεί όλα αυτά τα προϊόντα, δούλεψαν σκληρά όλο το χρόνο χιλιάδες άνθρωποι, κάποιοι ακόμη και έως την ώρα του χριστουγεννιάτικου δείπνου.

Ολα φαίνεται να κυλούν θαυμάσια για το μικρό αγόρι. Μέχρις ότου έρχεται η καταστροφή καθώς ανακαλύπτει ότι η τελευταία μπουκιά ενός εκ των εδεσμάτων, εχει εξαφανιστεί.

Ξεσπάει σε κλάματα μέχρι που η μεγάλη του αδελφή, του προσφέρει τη δική της μπουκιά και η τάξη αποκαθίσταται: Αλλωστε «είναι η φροντίδα που κάνει τα Χριστούγεννα ξεχωριστά» όπως λέει και το σλόγκαν του κλιπ.

Στη διαφήμιση ακούγεται το «It’s Beginning To Look Like Christmas», εννοείται με τη βελούδινη φωνή του Bing Crosby ενώ η σκηνοθεσία έχει γίνει από τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη, Henry-Alex Rubin.

Το καστ αποτελείται από πραγματικούς προμηθευτές και συνεργάτες της Waitrose.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News