Βρετανία: Νεαρός πέταξε αυγά στον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα και συνελήφθη ( βίντεο)

Κόσμος
Βρετανία: Νεαρός πέταξε αυγά στον Βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα και συνελήφθη ( βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός εθεάθη να φωνάζει πως η Βρετανία «χτίστηκε πάνω στο αίμα των δούλων λίγο πριν εκσφενδονίσει τα αυγά προς το βασιλικό ζεύγος, χωρίς πάντως να τους πετύχει

Αυγά στον Βασιλιά Κάρολο Γ' του Ηνωμένου Βασιλείου και τη σύζυγό του, Καμίλα, ενώ χαιρετούσαν το συγκεντρωμένο πλήθος κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στο Γιορκ, πέταξε νεαρός άνδρας. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο νεαρός εθεάθη να φωνάζει πως η Βρετανία «χτίστηκε πάνω στο αίμα των δούλων λίγο πριν εκσφενδονίσει τα αυγά προς το βασιλικό ζεύγος, χωρίς πάντως να τους πετύχει.

Αστυνομικοί που ήταν παρόντες συνέλαβαν αμέσως τον διαμαρτυρόμενο, υπό τις αποδοκιμασίες πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί για να δουν τον Κάρολο και την Καμίλα και φώναζαν εξοργισμένοι «ντροπή σου» και «Ο Θεός να σώζει τον Βασιλιά».

Ο Βρετανός Βασιλιάς πάντως αντέδρασε με ψυχραιμία στο περιστατικό, κοιτάζοντας απλώς στιγμιαία κάτω για να δει τι είχε «προσγειωθεί» κοντά στα πόδια του.

Ο Κάρολος Γ' και η βασιλική σύζυγος επισκέφθηκαν σήμερα το Γιορκ για τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της Ελισάβετ Β', όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα. Μετά το συμβάν, συναντήθηκαν με τον δήμαρχο και άλλους αξιωματούχους της πόλης.

Η ταυτότητα του νεαρού ταραξία παραμένει άγνωστη. 

https://twitter.com/GBNEWS/status/1590303667877744641

Φωτογραφία: Twitter

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News