Τραμπ: «Φλερτάρει» με νέα υποψηφιότητα για την προεδρία το 2024

Κόσμος
Τραμπ: «Φλερτάρει» με νέα υποψηφιότητα για την προεδρία το 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε χθες στην Ουάσινγκτον για πρώτη φορά μετά την ταραχώδη αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο το 2021 κι εκφώνησε ομιλία αντάξια υποψήφιου για την προεδρία

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε χθες στην Ουάσινγκτον για πρώτη φορά μετά την ταραχώδη αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο το 2021 κι εκφώνησε ομιλία αντάξια υποψήφιου για την προεδρία, φλερτάροντας για ακόμη μια φορά δημόσια με την ιδέα να διεκδικήσει νέα θητεία στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2024.

Προσκεκλημένος του America First Policy Institute, κέντρου μελετών που ίδρυσαν σύμμαχοί του, ο 76χρονος δισεκατομμυριούχος παρουσίασε σχέδιο δράσης για τον «Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο που θα ξανακερδίσει τον Λευκό Οίκο το 2024».

Για μιάμιση ώρα και πλέον, σφυροκοπούσε για τα θέματα που προτιμά να αναδεικνύει —τη μετανάστευση, την εγκληματικότητα—, εξαπολύοντας ταυτόχρονα μανιασμένες επιθέσεις στον Δημοκρατικό διάδοχό του Τζο Μπάιντεν, τον οποίο κατηγόρησε πως έχει «γονατίσει τις ΗΠΑ». 

Αφού σκιαγράφησε έναν πίνακα της χώρας που παρέπεμπε στην Αποκάλυψη, πέταξε: «Η ιστορία απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει» και «ετοιμαζόμαστε για μια απίστευτη επιστροφή, δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News