Στην όπερα η ηλεκτρονική μουσική - Πρώην μέρος των Daft Punk εμπνέεται από Μπαχ και Βιβάλντι

Κόσμος
Στην όπερα η ηλεκτρονική μουσική - Πρώην μέρος των Daft Punk εμπνέεται από Μπαχ και Βιβάλντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το να συνεργάζεσαι με τον Τομά Μπανγκλατέρ είναι μια σπουδαία εμπειρία και ήθελα να το εκμεταλλευτώ, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία» δήλωσε ο χορογράφος

Στις «Μυθολογίες» την τελευταία του δημιουργία που παρουσιάζεται στην Εθνική Όπερα του Μπορντό, ο χορογράφος Ανζελίν Πρελζοκάζ επέλεξε έναν συνθέτη που δεν περίμενε κανείς. Το πρώην μέλος των Daft Punk Τομά Μπανγκλατέρ, που έγραψε το πρώτο του κομμάτι για συμφωνική ορχήστρα. 

«Υπάρχουν πολλές επιρροές από την μπαρόκ μουσική. Ο Τομά έχει εμπνευστεί από τον Μπαχ, από τον Βιβάλντι από την αγνότητα του να γράφεις, από την αγνότητα του στυλ» δήλωσε ο μαέστρος Ρομέν Ντουμά. 

«Το να συνεργάζεσαι με τον Τομά Μπανγκλατέρ είναι μια σπουδαία εμπειρία και ήθελα να το εκμεταλλευτώ, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία» δήλωσε ο χορογράφος, Ανζελίν Πρελζοκάζ.

 

//--> //-->

(φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News