Νότια Αφρική: «Στημένος» ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε 59-1 με 41 αυτογκόλ

Κόσμος
Νότια Αφρική: «Στημένος» ποδοσφαιρικός αγώνας έληξε 59-1 με 41 αυτογκόλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκορ που θυμίζουν μπάσκετ, τουλάχιστον για μια από τις δυο ομάδες, είναι αυτά που καταγράφηκαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Νότια Αφρική

Σκορ που θυμίζουν μπάσκετ, τουλάχιστον για μια από τις δυο ομάδες, είναι αυτά που καταγράφηκαν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στη Νότια Αφρική.

Ειδικότερα, οι αγώνες Ματιγιάσι – Ενσάμι Μάιτι Μπερντς και Σιβουλάνι Ντέιντζερους Τάιγκερς – Κοτόκο Χάπι Μπόις, είχαν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι Τάιγκερς είχαν το πάνω χέρι στη βαθμολογία λόγω της διαφοράς των τερμάτων (+18).

Αυτό που συνέβη όμως δεν το περίμενε κανείς, καθώς η Ματιγιάσι… ξεπέρασε τις προσδοκίες, νικώντας με το απίθανο 59-1. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα να καταλήγει 41 φορές στα αντίπαλα δίχτυα «χάρη» σε πόδια των ποδοσφαιριστών της Μπερντς.

Στον έτερο αγώνα, οι Τάιγκερς προσπάθησαν, να πετύχουν παρόμοια διαφορά τερμάτων, όμως το μόνο που κατάφεραν, ήταν να νικήσουν με… 33-1. Η ομοσπονδία της χώρας δεν άφησε έτσι τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια και προχώρησε σε έρευνες, οι οποίες έφεραν και αποτελέσματα.

Οι τέσσερις ομάδες αποβλήθηκαν διά παντός από την ομοσπονδία, η οποία έκρινε πως και τα δύο παιχνίδια ήταν τελικά «στημένα», ενώ προτάθηκαν και ποινές απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επί οκτώ χρόνια στους τέσσερις προπονητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News