Γερμανία: Άνδρας baby sitter βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

Κόσμος
Γερμανία: Άνδρας baby sitter βίασε τουλάχιστον 33 βρέφη και παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ο δράστης φέρεται να νάρκωνε τα παιδιά για να μην ουρλιάζουν

Συγκλονίζει η είδηση ότι ένας 44χρονος baby sitter είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 33 βρέφη και παιδιά στην Γερμανία, τα οποία υποτίθεται οτι πρόσεχε. Οι γονείς των παιδιών που κακοποιήθηκαν δεν είχαν υποψιαστεί το παραμικρό. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ο δράστης φέρεται να νάρκωνε τα παιδιά για να μην ουρλιάζουν. Επιπλέον, φέρεται να βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του και στη συνέχεια αναρτούσε τα βίντεο στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle,  το πιο μικρό σε ηλικία θύμα ήταν ένα βρέφος μόλις ενός μηνός, ανάμεσά του άλλα πέντε βρέφη, μωρά και παιδιά με αναπηρία. Συνολικά, 33 παιδιά μέχρι τώρα έχει επιβεβαιώθει ότι βρίσκονται στην αποτρόπαια λίστα του. Όπως έγινε γνωστό στη συνέντευξη τύπου στο πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στον υπολογιστή του έχουν καταγραφεί «οι πιο άγριοι βιασμοί μωρών και μικρών παιδιών».

«Ένα τέτοιο επίπεδο απάνθρωπης βαρβαρότητας και αδιαφορίας για τα βάσανα μικρών παιδιών, τον πόνο και τις κραυγές τους και το εμφανή φόβο τους δεν έχω ποτέ συναντήσει μέχρι τώρα. Και δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ κάτι τέτοιο», ανέφερε ο αστυνομικός διευθυντής της Κολωνίας, Φαλκ Σνάμπερ, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος. 

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας, Ούλριχ Μπρέμερ, σημείωσε ότι τα παιδιά, τα οποία κακοποίησε, προέρχονταν από το στενό του περιβάλλον, καθώς  ο 44χρονος αναζητούσε εργασία ως baby sitter από το διαδίκτυο και στη συνέχεια διέπραττε τις αρρωστημένες πράξεις του στα σπίτια των οικογενειών. 

Φωτογραφία αρχείου Unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News