Βραζιλία: Πέθανε στο σούπερ μάρκετ - Τον σκέπασαν με ομπρέλες και συνέχισαν να ψωνίζουν

Κόσμος
Βραζιλία: Πέθανε στο σούπερ μάρκετ - Τον σκέπασαν με ομπρέλες και συνέχισαν να ψωνίζουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων.

Ένα μακάβριο θέαμα αντίκρισαν στην πολιτεία Ρεσίφε της βορειοανατολικής Βραζιλίας, όπου ένας άνδρας πέθανε μέσα σε ένα υποκατάστημα της αλυσίδας  Carrefour Brazil και το πτώμα του αφέθηκε στο πάτωμα, καλυμμένο με ομπρέλες και τριγυρισμένο από έναν «τοίχο» από χαρτόκουτα, με το μαγαζί να παραμένει ανοιχτό και οι πελάτες να συνεχίζουν κανονικά τα ψώνια τους.

Το συμβάν αυτό χρονολογείται από τις 14 Αυγούστου, όμως αποκαλύφθηκε αυτήν την εβδομάδα, όταν αναρτήθηκαν φωτογραφίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος και οι περισσότεροι χρήστες να διαμαρτύρονται γιατί αφέθηκε έτσι ο νεκρός και γιατί δεν έκλεισε το κατάστημα αμέσως.

Το Carrefour Brasil ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη 19 Αυγούστου, λέγοντας ότι ο τρόπος που διαχειρίστηκε το συμβάν δεν ήταν ο αρμόζων. «Η εταιρεία έκανε λάθος επειδή δεν έκλεισε αμέσως το υποκατάστημα, εν αναμονή των υπαλλήλων του γραφείου τελετών» αλλά και επειδή δεν σεβάστηκε όπως έπρεπε τον νεκρό.

Σύμφωνα με το Carrefour, ο άνδρας δεν ήταν πελάτης αλλά ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος. Αισθάνθηκε αδιαθεσία, του χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο. Αφού πέθανε, το Carrefour «ακολούθησε τις οδηγίες να μην μετακινήσει το πτώμα από το σημείο». «Ζητάμε συγγνώμη από την οικογένεια και είμαστε έτοιμοι να την στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», πρόσθεσε στην ανακοίνωση.

Πηγή: Ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News