Περιστατικό βίας με θύμα έναν 15χρονο σημειώθηκε στο Αίγιο, με την Αστυνομία να έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο ανήλικοι περπατούσαν στην περιοχή όταν ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες πλησίασε το σημείο. Ένας από τους επιβάτες, ο οποίος είναι επίσης ανήλικος, φέρεται αρχικά να τους εξύβρισε.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, κατέβηκε από το όχημα και επιτέθηκε σε έναν από τους δύο 15χρονους, χτυπώντας τον, ενώ φέρεται να προσπάθησε να τον τραυματίσει και με μαχαίρι.
Το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί, καθώς λίγο αργότερα οι δύο ανήλικοι φέρεται να βρέθηκαν ξανά μπροστά στο ίδιο αυτοκίνητο. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός κινήθηκε πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ο ανήλικος συνεπιβάτης επιτέθηκε εκ νέου στον έναν από τους δύο 15χρονους.
Ο ανήλικος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο ατόμων που ταυτοποιήθηκαν, ενώ ξεχωριστή δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για πλημμελή επίβλεψη.
Η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, στην παράλληλη έδρα του Αιγίου, προκειμένου να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
