Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Αυγούστου στη Χαλκίδα, όταν οι Αρχές ενημερώθηκαν για περιστατικό στην Υψηλή Γέφυρα, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ καθοριστική αποδείχθηκε η παρέμβαση πολίτη, ο οποίος εντόπισε τη γυναίκα στη θάλασσα και συνέβαλε στην άμεση ανάσυρσή της μέχρι να φτάσουν οι διασώστες.
Η 35χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τις τελευταίες διαθέσιμες πληροφορίες, είχε τις αισθήσεις της κατά τη διακομιδή, φέρει τραυματισμούς, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση, καθώς το περιστατικό γνωστοποιήθηκε μέσω κλήσης στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, γεγονός που επέτρεψε την ταχεία επέμβαση των σωστικών συνεργείων και την ασφαλή μεταφορά της τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο.
► Διαβάστε επίσης: Εύβοια: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει με δεκάδες επιβάτες – Η ψυχραιμία του οδηγού απέτρεψε την τραγωδία
Οι αρμόδιες αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση των συνθηκών του περιστατικού, συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.
Πηγή: eviaonline.gr
