PYROTEXNHMATA
Φωτ.: Shutterstock

Μονεμβασιά: Τραυματισμός 25χρονου εργαζομένου από βεγγαλικά σε γάμο – Σύλληψη υπευθύνου για αμέλεια

Κοινωνία
Μονεμβασιά: Τραυματισμός 25χρονου εργαζομένου από βεγγαλικά σε γάμο – Σύλληψη υπευθύνου για αμέλεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σε δεξίωση γάμου στη Μονεμβασιά, όταν 25χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε στο μάτι από βεγγαλικά. Συνελήφθη η υπεύθυνη του χώρου, ενώ η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δεξίωσης γάμου στη Μονεμβασιά, όταν ένας 25χρονος εργαζόμενος τραυματίστηκε από βεγγαλικά, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρή βλάβη στο αριστερό του μάτι.

Το συμβάν έχει προκαλέσει κινητοποίηση των αρχών και έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη σε υπαίθριο χώρο εκδηλώσεων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, όταν ο νεαρός εργαζόμενος επιχείρησε να ρίξει βεγγαλικά στο πλαίσιο της γαμήλιας τελετής.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τα βεγγαλικά εκτράπηκαν από την πορεία τους και τον χτύπησαν απευθείας στο πρόσωπο, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στο μάτι.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται και, σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη της 46χρονης νόμιμης εκπροσώπου του χώρου εκδηλώσεων.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και για παραβάσεις της νομοθεσίας σχετικά με τη χρήση βεγγαλικών σε εκδηλώσεις.

► Διαβάστε επίσης: Χαϊδάρι: Άγριος ξυλοδαρμός μέσα σε ιατρείο – «Μου έσπασε το κόκκαλο στη μύτη, στο διάφραγμα και τα μάτια μου έγιναν μπλε»

Η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, το οποίο έχει αναλάβει την προανάκριση, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα και το κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας στον χώρο της εκδήλωσης και τη ρίψη πυροτεχνημάτων σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News