SXOLEIO MOUSIKO
Φωτ.: Shutterstock

Κέρκυρα: 12χρονος μαθητής στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο σχολείο

Κοινωνία
Κέρκυρα: 12χρονος μαθητής στο νοσοκομείο μετά από επίθεση στο σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 12χρονος νοσηλεύεται προληπτικά, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή του είναι καλή

Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας βρίσκεται υπό διερεύνηση στην Κέρκυρα, μετά από καταγγελία για επίθεση σε βάρος 12χρονου μαθητή μέσα σε σχολικό χώρο.

Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του μαθητή, το παιδί φέρεται να δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του εντός του σχολικού περιβάλλοντος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου και ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο 12χρονος νοσηλεύεται προληπτικά, ενώ σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή του είναι καλή και αναμένεται, εκτός απροόπτου, να λάβει εξιτήριο μέσα στην ημέρα.

Την Τρίτη, ο πατέρας του μαθητή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, υποβάλλοντας μήνυση τόσο κατά εκπαιδευτικών όσο και κατά γονέων άλλων μαθητών. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν η διευθύντρια και ο υποδιευθυντής του σχολείου, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης, δίνοντας έμφαση στο κατά πόσο υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση από το σχολικό προσωπικό. Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ο ΣΕΠΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News