Καλαμάτα: Ανήλικοι με πατίνι παρέσυραν γυναίκα σε διάβαση – Στο νοσοκομείο η τραυματίας, έρευνες για τον δεύτερο δράστη

Κοινωνία
Καλαμάτα: Ανήλικοι με πατίνι παρέσυραν γυναίκα σε διάβαση – Στο νοσοκομείο η τραυματίας, έρευνες για τον δεύτερο δράστη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναίκα τραυματίστηκε στην Καλαμάτα όταν παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στο οποίο επέβαιναν δύο ανήλικοι, με τον έναν να διαφεύγει και τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες

Ένα ακόμη περιστατικό με τους κινδύνους από την κυκλοφορία ηλεκτρικών πατινιών σε αστικό περιβάλλον σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Καλαμάτα, όταν μία γυναίκα τραυματίστηκε έπειτα από παράσυρση από πατίνι με δύο ανήλικους επιβάτες.

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της οδού Πλάτωνος, στο ύψος του Πάρκου, σε σημείο όπου υπάρχει διάβαση πεζών. Η γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, όταν το ηλεκτρικό πατίνι, που κινούνταν στο πεζοδρόμιο της οδού Αριστομένους, κατευθύνθηκε προς τον ποδηλατόδρομο μέσω της διάβασης, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση και τον τραυματισμό της.

Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο οδόστρωμα και να χρειαστεί άμεση ιατρική φροντίδα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται.

► Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: 17χρονος συνελήφθη να μεταφέρει μετανάστες με πατίνι – Καταδίωξη για τη σύλληψή του

Μετά το περιστατικό, οι δύο ανήλικοι φέρονται να προσπάθησαν να απομακρύνουν ή να κρύψουν το πατίνι, ενώ ο ένας από αυτούς διέφυγε από το σημείο, αποφεύγοντας τη σύλληψη. Ο δεύτερος εντοπίστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι κατάφεραν επίσης να εντοπίσουν το όχημα που εμπλέκεται στο ατύχημα.

Οι αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει και τον δεύτερο ανήλικο που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News