γφβγφ
INTIME

Ισθμός Κορίνθου: 15χρονη εντοπίστηκε στη Διώρυγα και διασώθηκε μετά από 20 λεπτά στο νερό

Κοινωνία
Ισθμός Κορίνθου: 15χρονη εντοπίστηκε στη Διώρυγα και διασώθηκε μετά από 20 λεπτά στο νερό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στον Ισθμό της Κορίνθου, όταν 15χρονη βρέθηκε μέσα στη Διώρυγα και διασώθηκε μετά από περίπου 20 λεπτά παραμονής στο νερό, με τις Αρχές να διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, περαστικός αντιλήφθηκε την παρουσία της ανήλικης κοντά στα πρανή του Ισθμού και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και δυνάμεις του Λιμενικού, ξεκινώντας επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την 15χρονη μέσα στο νερό, να επιπλέει και να έχει τις αισθήσεις της. Μέσω οδηγιών από τα πληρώματα που βρίσκονταν στο σημείο, η ανήλικη κατάφερε να κινηθεί προς ασφαλέστερο σημείο, κολυμπώντας για περίπου 20 λεπτά μέχρι τη βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια.

 ►Διαβάστε επίσης: Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για διακίνηση ναρκωτικών μέσω social media και QR κωδικών

Εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί και λιμενικοί, οι οποίοι την ανέσυραν με ασφάλεια. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου νοσηλεύεται με τραυματισμό στην πλάτη.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς η ανήλικη βρέθηκε στη Διώρυγα, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News