Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 17χρονος μετά από έκρηξη κροτίδας. Ο νεαρός εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική, με τα τραύματα να εντοπίζονται στον αντίχειρα, τον δείκτη και τον μέσο του άνω άκρου.
Οι γιατροί προχωρούν σε λεπτή οστεοσύνθεση του αντίχειρα, ο οποίος φέρει το σοβαρότερο τραύμα, ενώ ο δείκτης και ο μέσος φαίνεται να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, δεν αναμένεται να χαθούν τα τρία δάχτυλα, και το μεγάλο στοίχημα παραμένει η πλήρης αποκατάσταση της λειτουργικότητάς τους.
Συνθήκες ατυχήματος
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας, όταν ο 17χρονος προσπάθησε να ενεργοποιήσει την κροτίδα. Φέρεται να είχε προμηθευτεί την κροτίδα μέσω διαδικτύου, ενώ οι ακριβείς συνθήκες της έκρηξης συνεχίζουν να διερευνώνται.
►Διαβάστε επίσης: Κρητικός πουλούσε κροτίδες σε όλη την Ελλάδα μέσω social media - Κατασχέθηκαν χιλιάδες πυροτεχνήματα και μετρητά
