Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Λάρισας, όταν άνδρας κινούνταν πεζός και εξαπέλυε ύβρεις προς πολίτες που συναντούσε στον δρόμο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ολύμπου, κοντά στο Δημοτικό Ωδείο, όπου αρκετοί διερχόμενοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη λεκτική επίθεση του άνδρα. Παρά την ένταση που δημιουργήθηκε, δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί ή σοβαρότερα επεισόδια.
►Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης από τη Σύνοδο Κορυφής: Συμμετοχή των 13 χωρών στο «Συμβούλιο Ειρήνης» μόνο για τη Γάζα – Στήριξη σε Δανία και Γροιλανδία
Μετά από σχετικές καταγγελίες, στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις. Όπως εκτιμάται, πρόκειται για το ίδιο άτομο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης.
