Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα μεσάνυχτα στην περιοχή Καζάνια, στο Πέραμα Αττικής, κοντά στη λεωφόρο Δημοκρατίας και τον Όρμο Κερατσινίου.
Για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έδωσαν σκληρή μάχη προκειμένου να περιορίσουν και να κατασβέσουν το πύρινο μέτωπο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά βρίσκεται πλέον υπό μερικό έλεγχο, με τις μεγαλύτερες εστίες να έχουν περιοριστεί, ενώ αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων.
Λόγω της πυρκαγιάς προκλήθηκαν διακοπές ηλεκτροδότησης στο Πέραμα, καθώς και σε γειτονικές περιοχές όπως η Καστέλλα, η Δραπετσώνα, τα Ταμπούρια, τα Καμίνια και η Παλιά Κοκκινιά. Ωστόσο, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, η ηλεκτροδότηση επανέρχεται σταδιακά και η βλάβη αποκαθίσταται.
