Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

Κοινωνία
Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο ανήλικοι, ηλικίας 13 και 15 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Πεύκη, κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος μικρότερων παιδιών

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν παρέα τεσσάρων παιδιών ηλικίας 12 και 13 ετών σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας στην Πεύκη, όπου είχαν μεταβεί για να πουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Αφού τους ακινητοποίησαν με απειλές χρήσης βίας, τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

 ►Διαβάστε επίσης: Σκέρτσος: "Οριστικό τέλος στην ελληνική ιδιαιτερότητα του «αιώνιου φοιτητή»"

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες στην ευρύτερη περιοχή και τους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πεύκης – Λυκόβρυσης. 

Εκεί ταυτοποιήθηκαν ως οι υπαίτιοι της ληστείας και στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News