nosokomeio-giatros
INTIME

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επικίνδυνο challenge σε σχολείο

Κοινωνία
Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 9χρονος μετά από επικίνδυνο challenge σε σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους

Σε νοσοκομείο του Αγρινίου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του, ένα παιδί ηλικίας 9 ετών, έπειτα από επικίνδυνη «δοκιμασία» που φέρεται να έκανε με συνομήλικό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, εντός σχολικού χώρου, όταν τα δύο παιδιά αποφάσισαν να συμμετάσχουν σε challenge που περιλάμβανε τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το ένα παιδί έδωσε ψυχοφάρμακο στον φίλο του, γεγονός που προκάλεσε αδιαθεσία στον ανήλικο.

Άμεσα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της μητέρας του παιδιού που φέρεται να χορήγησε το φάρμακο, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News