nosokomeio - paidi
Φωτ. shutterstock

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι ύστερα από πτώση από μάντρα

Κοινωνία
Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρό 3χρονο αγοράκι ύστερα από πτώση από μάντρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, το παιδί από την Αχαΐα υπέκυψε στα τραύματά του

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (11/11) στη Δυτική Αχαΐα, όπου ένα παιδί μόλις 3 ετών έχασε τη ζωή του έπειτα από πτώση από μάντρα ύψους περίπου δύο μέτρων στην περιοχή Αγίου Νικολάου Σπάτων. Το μικρό αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, το παιδί φέρεται να έπεσε ενώ έπαιζε, με την πτώση να προκαλεί κρίσιμα τραύματα. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση μεταφοράς του στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

►Διαβάστε επίσης: Αγωνία για 3χρονο αγοράκι που έπεσε από μάντρα και τραυματίστηκε

Τη στιγμή του ατυχήματος, το παιδί βρισκόταν υπό τη φροντίδα του θείου του, ενώ οι γονείς του εργάζονταν σε κοντινό χωράφι. Με το άκουσμα της τραγικής είδησης, οι γονείς και συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές βαθιάς οδύνης.

Το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια πώς έφτασε το παιδί στο σημείο και τι προκάλεσε την πτώση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News