δικα

Ένοχος ο τενόρος της Λυρικής για την επίθεση στον ανήλικο γιο του

Κοινωνία
Ένοχος ο τενόρος της Λυρικής για την επίθεση στον ανήλικο γιο του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι το αγόρι της, είχε δεχτεί ξανά επίθεση στο παρελθόν

Καταδικάστηκε ο γνωστός τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την υπόθεση σωματικής βλάβης σε βάρος του 14χρονου γιου του, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, το δικαστήριο διάβασε την κατάθεση του ανήλικου, ο οποίος περιέγραψε ότι μετά από έντονη λογομαχία με τον πατέρα του εκείνος τον έσπρωξε, τον έβρισε και τον χτύπησε.

 ►Διαβάστε επίσης: Ηχηρή αντίδραση των αστυνομικών της Κρήτης: «Δεν θα δεχθούμε καταστρατήγηση της αξιοκρατίας»

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι το αγόρι της είχε δεχθεί ξανά επίθεση στο παρελθόν και πως αυτή τη φορά της ζήτησε να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έχει κακοποιήσει τα παιδιά του, υποστηρίζοντας πως το επεισόδιο ξέφυγε μετά από καυγά και ότι το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να ηρεμήσει τον γιο του.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε και ο 17χρονος γιος του τενόρου, ο οποίος τόνισε ότι ο πατέρας τους δεν υπήρξε ποτέ βίαιος και ότι το περιστατικό παρερμηνεύτηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News