mitrok

Μητροκτονία στα Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο 18χρονος – Ζητείται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Κοινωνία
Μητροκτονία στα Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο 18χρονος – Ζητείται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άτυχη γυναίκα φέρεται να ξεψύχησε λίγη ώρα πριν ο 18χρονος τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ομολογήσει την πράξη του

Στα Τρίκαλα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 18χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας του, μετά τη μαραθώνια απολογία του την Παρασκευή (24/10).

Οι συνήγοροι υπεράσπισης υπογραμμίζουν την ανάγκη διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ώστε να διερευνηθούν σε βάθος οι αιτίες της τραγωδίας: «Η διενέργεια της ψυχιατρικής εξέτασης σε Δημόσιο Ψυχιατρικό Κατάστημα, σύμφωνα με το άρθρο 200 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, θα φωτίσει τα πραγματικά δεδομένα της υπόθεσης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

►Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η μητροκτονία στα Τρίκαλα: «Τον φώναζαν μαμάκια» – Μαρτυρίες που ανατρέπουν τα πάντα

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 54χρονη γυναίκα πέθανε από στραγγαλισμό, φέροντας σημάδια στα αυτιά και τα μάτια, πιθανότατα από την πετσέτα που κρατούσε σφιχτά ο γιος της. Η άτυχη γυναίκα φέρεται να ξεψύχησε λίγη ώρα πριν ο 18χρονος τηλεφωνήσει στην αστυνομία και ομολογήσει την πράξη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News