Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 32 και 38 ετών, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας, στο πλαίσιο ελέγχων για τον εντοπισμό παράτυπων μετακινήσεων μέσω του λιμανιού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, λίγο πριν από τον απόπλου επιβατηγού–οχηματαγωγού πλοίου με προορισμό το εξωτερικό.
Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ενεργούσε ως συνεργός στην απόπειρα παράνομης εξόδου της 38χρονης από τη χώρα, καθώς κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, συνοδεύοντάς τη με σκοπό να ταξιδέψει μαζί της.
Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο εξετάζει τις συνθήκες της απόπειρας.
