MOURTZOUKOU
Φωτ. ΙΝ ΤΙΜΕ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Γλεντούσε στις φυλακές Κορυδαλλού σε συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη!

Κοινωνία
Ειρήνη Μουρτζούκου: Γλεντούσε στις φυλακές Κορυδαλλού σε συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 25χρονη φαίνεται να περνάει... καλά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής

Γλένταγε (!) σε συναυλία του Θέμη Αδαμαντίδη σαν να μη συμβαίνει τίποτα, σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Ειρήνη Μουρτζούκου. 

Συγκεκριμένα, ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στις φυλακές για να δώσει μια μίνι-συναυλία, με τη Μουρτζούκου, παρά το γεγονός πως κατηγορείται ότι έχει σκοτώσει τέσσερα παιδιά, να συμμετέχει με "φανατικό" τρόπο αποκαλώντας τον Θέμη Αδαμαντίδη «άρχοντά μου» και «ήρθε επιτέλους»!

Μάλιστα, οι κρατούμενες είχαν μαγειρέψει για τον τραγουδιστή με την Ειρήνη Μουρτζούκου μόλις είδε τις κάμερες να αναφέρει «πάλι κάμερες; Δεν γλιτώνω με τίποτα από αυτούς, ούτε εδώ μέσα».

Να σημειωθεί πως οι συναυλίες τραγουδιστών στις φυλακές δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, καθώς ανά τακτά διαστήματα, στο πλαίσιο του προγράμματος σωφρονισμού, διοργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News