Ρούτσι

Πάνος Ρούτσι: Δεν σταματώ, θα μείνω εδώ ώσπου να ακουστούν τα αιτήματά μου

Κοινωνία
Πάνος Ρούτσι: Δεν σταματώ, θα μείνω εδώ ώσπου να ακουστούν τα αιτήματά μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για 23η ημέρα παραμένει στο Σύνταγμα ο πατέρας του Τεμπών, Πάνος Ρούτσι, συνεχίζοντας τον αγώνα του για δικαιοσύνη και διαφάνεια. Όπως δηλώνει, θα μείνει εκεί «μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά» του, παρά την κούραση και τον πόνο, ζητώντας απαντήσεις και πράξεις από την πολιτεία

«Συμπληρώνω σήμερα 23 ημέρες εδώ, στο Σύνταγμα, και θα συνεχίσω μέχρι να λάβω ξεκάθαρη διαβεβαίωση από την κυβέρνηση ότι τα αιτήματά μου θα ικανοποιηθούν», δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης ο Πάνος Ρούτσι.

Όπως τόνισε, «δεν έχω να προσθέσω πολλά. Ο κόσμος μιλάει από μόνος του, έρχεται καθημερινά εδώ και στηρίζει. Εύχομαι να μην χρειαστεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμη· περιμένουμε απαντήσεις και πράξεις, θέλουμε διαφάνεια. Υπάρχει πολύς πόνος, μεγάλη κούραση, αλλά έχω υπομονή. Θα παραμείνω εδώ μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματά μου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News