emma

Ανατριχιαστική σύμπτωση: Στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή της η Έμμα Καρυωτάκη, σκοτώθηκε και 32χρονος στη Θεσσαλονίκη

Κοινωνία
Ανατριχιαστική σύμπτωση: Στο ίδιο σημείο που έχασε τη ζωή της η Έμμα Καρυωτάκη, σκοτώθηκε και 32χρονος στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο σημείο της Καμάρας που στέρησε τη ζωή στην Έμμα, θρηνεί ξανά η Θεσσαλονίκη

Σε μια ανατριχιαστική σύμπτωση, στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου η Έμμα Καρυωτάκη, είχε χάσει τη ζωή της το 2022, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής νέο θανατηφόρο τροχαίο

►Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με παράσυρση πεζών - Νεκρός ο ένας από τους δύο

Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος, τότε, οδηγός στο τραγικό δυστύχημα με θύμα την 22χρονη Χανιώτισσα, είχε περάσει με «πειραγμένο» αυτοκίνητο τον δρόμο με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασέρνοντας την Έμμα που προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Το βράδυ της Παρασκευής, γύρω στις 22:00, στη διασταύρωση των οδών Εγνατία και Ιασωνίδου, κοντά στην Καμάρα, ένα ΙΧ που κινούνταν ανατολικά παρέσυρε δύο πεζούς. Ο ένας από τους πεζούς, ο 32χρονος, τραυματίστηκε βαρύτατα και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο «Παπανικολάου», άφησε την τελευταία του πνοή. Ο έτερος πεζός, ένας 45χρονος, διακομίστηκε με ελαφρύτερες κακώσεις. 

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από το διπλό δυστύχημα, την ώρα που ξυπνούν ξανά οι μνήμες από την αδόκητη απώλεια της Έμμας – ένα γεγονός που υπογραμμίζει την ανάγκη για ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο κέντρο της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News