astynomia
INTIME

Στη φυλακή ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 48χρονο στα Γλυκά Νερά

Κοινωνία
Στη φυλακή ο 17χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τον 48χρονο στα Γλυκά Νερά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 17χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ανηλίκων για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με άλλους άγνωστους δράστες

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 17χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση με γροθιές σε βάρος 48χρονου στα Γλυκά Νερά.

►Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που ο 17χρονος ξυλοκόπησε τον 48χρονο στα Γλυκά Νερά - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ το θύμα

Ο 17χρονος απολογήθηκε στην ανακρίτρια Ανηλίκων για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία με άλλους άγνωστους δράστες, καθώς και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών που του αποδίδονται μετά τον ξυλοδαρμό του 48χρονου. Το θύμα, που έπεσε στο έδαφος μετά από γροθιές που δέχθηκε, τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ανήλικος κατηγορούμενος φέρεται ότι ενώπιον της δικαστικής λειτουργού υποστήριξε ότι χτύπησε τον 48χρονο με γροθιά και γυμνό χέρι μόνο μία φορά και ότι το θύμα λίγο πριν είχε εξυβρίσει χυδαία τον ίδιο και τον πατέρα του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News